Historia prekëse e vajzës me një këmbë (Foto)

Kohët e fundit, Devon Gallagher bëri një udhëtim në të gjithë Evropën.

Fun

21/08/2017 14:18

Ashtu si shumë udhëtarë të rinj, ajo dokumentoi pushimet e saj me anë të fotografive, por në një mënyrë tjetër.

Ndryshe nga të tjerët, fotografitë e saj janë unike, çdo emër i qytetit ku ka qenë, është shkruar në protezën që ajo bartë në vend të njerës këmbë që për fat të keq nuk e ka, transmeton Klan Kosova.

Kur vajza në fjalë ishte fëmijë, kishte një sëmundje kongjenitale të kockave, dhe kjo gjë bëri që këmba e saj e duhur u bë e padobishme. Pra në moshën katërvjeçare, ajo u amputua dhe tani ka një këmbë protezë.

Megjithëse ky kusht ndonjëherë ia ka vështirësuar punët, ajo ka dhënë maksimumin, siç është e dukshme edhe në fotografitë e mëposhtme.

Për udhëtimin e saj të madh, ajo përdori ngjyra në këmbën e saj artificiale, duke e transformuar atë në një dërrasë dhe papritur duke e bërë atë shoqërim të përsosur për fotografi.