Të Infektuar: 56.118

Të Shëruar: 49.432

Të Vdekur: 1.411

Hidhet në internet një dosje e madhe e pornografisë

14:26 | 1 Mars 2020

Rreth 1.5 terabajt video dhe imazhe të shpërndara në mediat sociale.

Një dosje e madhe e fotografive dhe videove pornografike të vjedhura nga faqja e internetit e OnlyFans ka dalë në internet, raporton “Independent”, transmeton lajmi.net.

Rrjedhja arrin vlerën e rreth 1.5 terabajtëve me përmbajtje për të rritur, ekuivalente me rreth 3 milion foto ose 750 orë video HD, prodhuar nga punonjës të seksit, yje pornografi dhe ndikues të mediave sociale.

OnlyFans pretenduan se rrjedhja nuk është rezultat i një prishjeje të të dhënave. Në vend të kësaj, përmbajtja dyshohet se ishte mbledhur nga një numër burimesh.

Aktualisht nuk ka asnjë teknologji për të parandaluar që fotografitë private të imazhit dhe videove të mos ri-ndahen nga faqet e ndryshme.

Një pjesë në uebfaqen e OnlyFans shpjegon masat që merr për sa i përket përmbajtjes së vjedhur.

“OnlyFans e merr piraterinë e përmbajtjes shumë seriozisht dhe ka një ekip të caktuar DMCA që lëshon njoftime zyrtare për të hequr dorë nga të gjitha shkeljet e raportuara të të drejtave të autorit”, thuhet në faqe. /Lajmi.net/