Hello Kitty mbush 40 vjeç

Japonia, dhe jo vetëm, është në festë për 40-vjetorin e Hello Kitty, macja pa gojë më e famshme në botë.

Fun

04/11/2014 11:56

Japonia, dhe jo vetëm, është në festë për 40-vjetorin e Hello Kitty, macja pa gojë më e famshme në botë.

Një paradë e madhe është organizuar në park dedikuar personazhit të dalë nga lapsi i piktorit japonez, Yuko Shimizu në 1974.

Me këtë rast një Hello Kitty me përmasat e njeriut ka mbledhur fansat e saj.

Nga Singapori në Los Angeles, mijëra njerëz kanë festuar për macen rreth të cilit vërtitet një tregti prej miliarda dollarësh.

/albanianscreen.tv