Hedhje me parashutë nga krahu i avionit (Video)

17:57 | 4 Tetor 2014

Një parashutist vendosi të hidhet nga një avioni i llojit Glider, apo thënë ndryshe nga avioni pa motor, duke hipur në krahun e avionit.

Ai del nga vendi i tij mbrapa shoferit kryesor dhe ulet në krahun e avionit, duke lëvizur ulur deri në mesin e krahut. Ai qëndron kështu disa sekonda dhe më pas hidhet.

E gjithë kjo video ishte incizuar nga një kamerë e vendosur në fillim të krahut.

Shikojeni videon më poshtë: 


Dunya News – Parachute Jump from a Glider by dunyanews