“Harrohet” zbritja, këto janë çmimet e derivateve për 24 orët e ardhshme

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin tavan të vendosur së fundi në derivate. Nga kjo ministri është bërë e ditur se çmimi i lejuar i produktit Dizel është 1,60 cent. Kurse sa i përket çmimit në Benzinë është 1,33 cent. Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0,76 cent. Këto…

Lajme

28/09/2022 09:14

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka njoftuar për çmimin tavan të vendosur së fundi në derivate.

Nga kjo ministri është bërë e ditur se çmimi i lejuar i produktit Dizel është 1,60 cent.

Kurse sa i përket çmimit në Benzinë është 1,33 cent.

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është 0,76 cent.

Këto çmime janë të vendosura nga sot në ora 10:00, deri nesër në të njëjtën kohë./Lajmi.net/