Të Infektuar: 56.118

Të Shëruar: 49.432

Të Vdekur: 1.411

Hardh Fest vjen me maratonë festive 96 orëshe

10:56 | 2 Mars 2020

Festivali  “Hardh Fest”, edicionin e kaluar ishte festivali më i vizituar në Kosovë, ku numri i pjesëmarrësve arriti mbi 70 mijë, që shënon numër rekord të ndërkombëtarëve.

Festivali me më së shumti turistë në Kosovë, sivjet po vjen me një maratonë festive 96 orëshe dhe përditësim të aktiviteteve unike, duke i paraprirë vitit jubilar të 20-të.

Festivali mbahet me 4, 5, 6 dhe 7 shtator 2020, n’Konak të Rahovecit, bindshëm lokacioni më i madh dhe më modern  i festivaleve në Kosovë.

 ”Hardh Fest” tashmë tradicional në 19 vjetorin, mikson eksperiencat  jetësore të turistëve nga mbarë bota, me pamjet vreshtare dhe trashëgimi, me muzikë hip hop dhe verë rreth kazanit dhe vizita (tours) tradicionale, duke vazhduar me muzikë p