Hapet këshillmorja dhe qendra testuese për HIV në Qendrën e Studentëve

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka bërë të ditur se është hapur këshillmorja e parë falas për HIV, Hepatit B, C dhe Sifilis në Ambulantën e Mjekësisë Familjare në Lagjen e Studentëve. Rama ka shtuar se në këtë Ambulantë mund të bëhen pa pa pagesë teste rapid, në konfidencialitet të plotë për HIV,…

Lajme

12/11/2023 11:01

Kryetari i komunës së Prishtinës, Përparim Rama ka bërë të ditur se është hapur këshillmorja e parë falas për HIV, Hepatit B, C dhe Sifilis në Ambulantën e Mjekësisë Familjare në Lagjen e Studentëve.

Rama ka shtuar se në këtë Ambulantë mund të bëhen pa pa pagesë teste rapid, në konfidencialitet të plotë për HIV, Sifilis, Hepatit B dhe C, shkruan lajmi.net.

“Rezultatet merren brenda 20-30 minutave”, ka shkruar Rama.