Hakmerret Kiara, dërgon në nominim Dean, Oltën dhe Tean

Kutia e Pandorës sonte u hap nga Kiara. Kiara ka vendosur ta hap dhe ka fituar një udhëtim çift në Maldive, shkruan lajmi.net. Por pas kësaj vjen edhe një e keqe. Ajo pati mundësinë të dërgojë tre banorë në televotim. Kiara zgjodhi Tean, Oltën dhe Dean në televotim për të shtunën./Lajmi.net/  

ShowBiz

07/02/2023 23:37

Kutia e Pandorës sonte u hap nga Kiara.

Kiara ka vendosur ta hap dhe ka fituar një udhëtim çift në Maldive, shkruan lajmi.net.

Por pas kësaj vjen edhe një e keqe.

Ajo pati mundësinë të dërgojë tre banorë në televotim.

Kiara zgjodhi Tean, Oltën dhe Dean në televotim për të shtunën./Lajmi.net/