Guardiola: Nuk do të rikthehem te Barcelona

Trajneri i Bayern Munich, në mënyrë të ‘rreptë’ ka konfirmuar se nuk do të rikthehet te Barcelona, duke thënë se një gjë e tillë nuk do të ndodhë kurrë.

Sport

10/11/2014 23:56

Ai është pyetur nga gazetarët se a do të rikthehet te Barcelona, mirëpo përgjigja e tij ishte shumë e shkurtë: “Kurrë’.

“Jo, unë nuk kam ndonjë synim të rikthehem te Barcelona, pasi një gjë e tillë nuk do të ndodhë kurrë”, tha Guardiola.

“Unë mendoj se jeta ka cikle të ndryshme, dhe cikli im te Barcelona tashmë ka përfunduar. Unë ndoshta do të rikthehem atje, por vetëm për të jetuar, pasi gruaja ime punon atje”.

“Kur? Këtë gjë nuk e di”, përfundoi Guardiola, i cili ka shkruar historinë me Barcelonën, pasi ka krijuar njërën nga skuadrat më të mirë që ka njohur historia e futbollit.