Gratë zbulojnë dy fjalët që duan të dëgjojnë gjatë seksit

Përdoruesit e REDDIT zbuluan frazat e diskutimeve të pista që i duan ato më së shumti.

Lifestyle

23/06/2018 22:02

Është njohuri e zakonshme që bisedat e pista mund të bëjë më mirë përvojat tuaja seksuale.

Shumica e burrave dhe grave gjejnë biseda të çuditshme.

Por fatkeqësisht, duke menduar për fjalët e duhura për të thënë ndonjëherë mund të jetë e vështirë kur ju jeni duke bërë seks, transmeton lajmi.net.

Në një post që është pëlqyer më shumë se 1.000 herë, një grua pranoi se i pëlqente fjalët e inkurajimit në dhomën e gjumit.

Dhe fraza “vajzë e mirë” prinë në këtë renditje.

Ndërsa dy fjalët mund të duken pak të turpshme për disa, qindra redditorë, ata ranë dakord se përdorimi i tyre do të bënte një trajtim.

Gratë jashtëzakonisht e pëlqejnë kur ju i folni për orgazmën e saj. /Lajmi.net/