Gratë tregojnë çfarë urrejnë më së shumti të përjetojnë gjatë seksit

13:52 | 30 Mars 2019

Keni pyetur ndonjëherë vetën çfarë urrejnë më së shumti të përjetojnë gratë në dhomën e gjumit?

Pavarësisht nëse është e çuditshme higjiena, ka zakone të caktuara që gratë nuk po iu bëjnë ballë, transmeton lajmi.net.

Një sondazh i Daily Star Online i 3,300 lexuesve zbuloi vrasësit më të mëdha të seksit.

Pjesëmarrësve iu kërkua që të zgjedhin zakonet që prishin marrëdhënien seksuale – dhe gjetjet ishin shumë interesante.

Higjiena e dobët konsiderohet të jetë vrasësi më i madh i seksit, ku 35% e zonjave të përfshira në sondazh zgjodhën  këtë opsion.

Mungesa e paralojës ishte zakoni i dytë më i urryer, me 24% të grave duke thënë se është vrasësi më i madh i epshit seksual. /Lajmi.net/