Grand Canyon me pamja tjetër

Viti i ri 2015 është hapur me një borë të pazakontë në Grand Canyon, një prej peizazheve më ëmblematike të SHBA.

Fun

05/01/2015 11:47

Viti i ri  2015 është hapur me një borë të pazakontë në Grand Canyon, një prej peizazheve më ëmblematike të SHBA.

Shkëmbinjtë e kuq, janë mbuluar nga bora dhe në fund të tyre, një ngjarje e rallë kjo për këto kanione, që kanë çmendur përdoruesit e rrjeteve sociale.