GoPro shpërbleu skiatorin francez me $20,000 për këtë video madhështore (Video)

Me kamerën mahnitëse të GoPro, ne mund të shohim videot më madhështore pa lëvizur fare nga divani ynë.

Fun

08/08/2015 11:39

Kamerat e GoPro janë bërë shumë të njohura në botë dhe të përdorshme në pothuajse çdo sport, ku njerëzit incizojnë veten për të kapur pamjet më mahnitëse të performancës së tyre.

Skiatori francez, Leo Taillefer, fitoi $20,000 nga GoPro pasi bëri këtë video epike në Val d’Isere në Itali, transmeton Lajmi.net.

Ai poashtu fitoi një çmim të madh pasi bëri një skijim të mahnitshëm, duke hyrë përmes disa kanioneve tepër të ngushta.

Shikojeni videon madhështore: