Google Glass zgjidhet produkti mobil i vitit

Google Glass është përzgjedhur si pajisja më e mirë e prezantuar gjatë vitit 2013. Google e prezantoi Glass në vitin 2012, por 2013’ta ishte viti kur njerëzit filluan t’i përdornin. Google vazhdon të lançojë versione të reja të kësaj pajisjeje, përditësime aplikacionesh ose aplikacione të tjera që do të funksionojnë në të, shkrun albeu. Përzgjedhja…

Auto & Tek

31/12/2013 07:00

Google Glass është përzgjedhur si pajisja më e mirë e prezantuar gjatë vitit 2013. Google e prezantoi Glass në vitin 2012, por 2013’ta ishte viti kur njerëzit filluan t’i përdornin.

Google vazhdon të lançojë versione të reja të kësaj pajisjeje, përditësime aplikacionesh ose aplikacione të tjera që do të funksionojnë në të, shkrun albeu.

Përzgjedhja e produktit mobil më të mirë nuk ishte e lehtë duke marrë parasysh se me këtë term identifikohen aplikacionet, lojërat, smartfonët, tabletët, pajisjet hibride smartphone-tablet, lexuesit elektronikë, orët e mençura dhe çdo lloj pajisjeje tjetër që vishet.