Gold AG lanson këngën më të re ”DRENICA” (VIDEO)

Ka javë të tëra që Gold’i ka publikuar sekuenca nga xhirimet e videoklipit të këngës më të re, dhe më në fund e publikoi të kompletuar, pikërisht disa orë para fillimit të manifestimit ”Epopeja e UÇK-së”. (lajmi.net)  

ShowBiz

04/03/2015 20:11

Ka javë të tëra që Gold’i ka publikuar sekuenca nga xhirimet e videoklipit të këngës më të re, dhe më në fund e publikoi të kompletuar, pikërisht disa orë para fillimit të manifestimit ”Epopeja e UÇK-së”. (lajmi.net)

 

YouTube player