Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Godet përsëri “Spiderman-i i Kosovës” (Video)

13:37 | 7 Nentor 2014

Në Facebook para disa javëve kishte dalur një video e një personi që kërcente nga kati në kat të objekteve që dukej të ishte në Prishtinë. Tani personi i njohur me nofkën ‘Spiderman-i i Kosovës’ ka realizuar një video tjetër.

Personi i shfaqur në Facebook me emrin Fit Krasniqi ka realizuar edhe një video tjetër të kërcimeve të tij nga një ndërtesë e lartë.

Ai këtë herë ka bërë diçka më ndryshe, ku e ka marrur me vete edhe flamurin kombëtar.

‘Spiderman-i i Kosovës’ e mbështjellë flamurin kombëtar rreth belit të tij dhe fillon të zbresë poshtë kateve me kërcimet e tij tashmë të njohura, transmeton Lajmi.net.

Ju ftojmë ta ndiqni videon e re të ‘Spiderman-it të Kosovës’.