Gjyqtari e konfirmon ofendimin nga Mascherano (VIDEO)

Javier Mascherano u përjashtua me karton të kuq në ndeshjen Barcelona - Eibar, pasi e kishte sharë gjyqatrin e ndeshjes, ndëra këtë tashmë e ka konfirmuar edhe vetë arbitri.

Sport

26/10/2015 10:36

Carlos del Cerro Grande, e ka konfirmuar se Mascherano e kishte sharë me nënë atë gjatë ndeshjes Barcelona – Eibar.

“Mascherano është ndëshkuar për këtë arsye. Asistenti më tregoi se ka sharë ‘shko në p… të nënës”, ka thënë gjyqtari pas ndeshjes.

Si rezultati i këtij veprimi, futbollisti i Barcelonës pritet të dënohet për një kohë më të gjatë, dhe do të mungojë në El Clasico.

YouTube player