Gjeten kuletën plotë me para, e dorëzuan në polici (Video)

Stacionit të policisë në Prizren i janë shtuar paratë, por, ato nuk mund të shfrytëzohen e as të harxhohen.

Lajme

03/10/2015 20:53

Në fakt, këto janë para që u dorëzuan në polici nga ata që i gjetën në vende të ndryshme.

Kështu vepruan edhe Basri Refiku e Meriton Dida kur sollën në stacion një kuletë me 765 euro brenda.

Pronari i kuletës tha se u befasua kur policia e thirri për t’ia kthyer kuletën dhe paratë e humbura.

Pavarësisht shumës, organet e rendit bëjnë thirrje që gjerat e gjetura të mos përvetësohen, por të sillen në stacion për t’iu kthyer pronarëve. /Klan Kosova

YouTube player