Gjëra madhore të bëra nga njerëz të frikshëm (Video)

S'ka rëndësi se sa i keq mund të jetë një njeri, gjithmonë ka diçka të mirë që vjen nga ai.

Fun

22/11/2016 21:49

Njerëzit e mëdhenj bëjnë gjëra të mëdha, por çfarë nëse historikisht, njerëzit e frikshëm kanë bërë gjëra të tilla gjithashtu?

Përpara do të keni listën tmerruese të njerëzve “të egër” që kanë bërë gjëra jashtëzakonisht madhore, shkruan lajmi.net.

Ndiqeni videon më poshtë dhe njihuni me veprat e tyre. /Lajmi.net

YouTube player