Gjendet 26-vjeçarja nga Skenderaj

Është gjetur 26-vjeçarja nga Skenderaj, e cila u raportuar prej disa ditësh e zhdukur. Gjendja e saj shëndetësore nuk është shumë e mirë.

Lajme

25/10/2020 10:58

Kështu ka bërë të ditur, Ridvan Tahiri, i cili në mënyrë vullnetare angazhohet për kërkimin e personave të deklaruar si të zhdukur.

“Egzona u gjet jo edhe në gjendje të mirë. Gjallë dhe e ligsht me shëndet”, ka shkruar Tahiri.

Ndërkohë, Egzona Islam Ferati nga Skenderaj, ishte raportuar prej ditësh e zhdukur. /Lajmi.net/