Gjenden pesë mjete të dyshuara në Skenderaj

Pesë mjete të dyshuara janë gjetur në Klinë të Epërme të Skenderajt.

Lajme

27/06/2015 17:15

Njësiti i për deminim i FSK-së ka dalë në vendin e ngjarjes dhe ka bërë tërheqjen e tyre.

Policia raporton se nuk ka pasur ndonjë incident, raporton lajmi.net.