Të Infektuar: 2991

Të Shëruar: 1644

Të Vdekur: 54

Gjenden mbetjet mortore të një njeriu në Skenderaj, dyshohet se ishte vrarë në vitin 1999

9:24 | 14 Nentor 2019

Ilustrim

Janë zbuluar mbetjet mortore të një trupi në Llaush të Skenderajt. Sipas policisë mbetjet dyshohet se i takojnë kohës prill –maj 1999.

Mbetjet mortore janë dërguar për ekzaminim.

“Fsh. Llaushë, Skenderaj, Prill-Maj 1999 – NN. Me datën 13.11.2019 njësitë policore të Drejtorisë për Hetimin e Krimeve të Rënda në Prishtinë  kanë zbatuar urdhëresën e Prokurorisë Themelore në Mitrovicë ku në malet e fshatit Llaushë është bërë hapja eks-humimi i një varri ku janë gjetur mbetje mortore të trupit të njeriut të cilat janë marr dhe dërguar në  Institutin e Mjekësisë Ligjore në Prishtinë”, ka njoftuar policia e Kosovës në raportin ditor për 24 orët e fundit. /Lajmi.net/