Gjarpri gjigant që u deshën 5 persona për ta ‘mbajtur’ atë (Foto)

Një piton gjigant është fotografuar në Parkun Kombëtar ‘Everglades’ në Florida, SHBA.

Fun

04/08/2015 13:28

Për ta mbajtur gjarprin gjigant u deshën 5 njerëz. Gjarpri i gjatë besohet të jetë më i gjati që është gjetur ndonjëherë në këtë shtet, me një gjatësi prej 5.4m dhe 3-inç.

Gjarpri peshonte 58kg dhe ishte zbuluar në luginën Shark më 9 korrik, para se të prezantohej për publikun përmes fotografive, transmeton Lajmi.net.

Ky lloj i gjarprit zakonisht gjendet në ujë dhe pemë – kështu që, kudo që shihni pemë shumë dhe ujë në lugina, ai vend mund të jetë shtëpi për këtë lloj gjarpri.

PAYSnake (1) PAYSnake (2) PAYSnake (3) PAYSnake (4)