Gjarpri 7 metra gjendet në kopsht, por a mund ta dalloni se ku është? (Foto)

Ky duket si një kopsht normal, me lëndinë e oborr të vogël, duke pasur gjithçka në vendin e vet.

Fun

23/08/2017 08:54

Mirëpo, nuk është gjithçka ashtu siç duket, shkruan dailymail, transmeton lajmi.net

Diku në këtë oborr është një piton gjigant, por a mund ta dalloni?

Kapësit e gjarpërinjëve u thirrën që të merren me këtë piton gjatë javës dhe ata e vendosën një imazh të kopshtit në facebook me titull që u kërkonte përdoruesve të gjenin vendndodhjen e kafshës.

Me këtë rast, përdoruesit kanë dhënë konkludime të shumta se ku mund të jetë gjarpri piton, mirëpo në fund u tregua se të gjithë kishin gabuar me supozimet e tyre.

Kafsha është një piton jo i helmët i cili rritet deri në shtatë metra dhe kryesisht ushqehet me bretkosa, brejtës dhe zogj.

Më poshtë do ta zbuloni se ku ndodhet realisht ky piton. /Lajmi.net/

Somewhere, lurking in this garden in Queensland, Australia, is a giant python - but can you spot it? The photo was taken by Sunshine Snake Spotters and posted on FacebookAfter a series of incorrect guesses, Sunshine Snake Spotters posted another photo showing the reptile, a coastal carpet python, circled, top right