Genoa nuk e transferoi Messin për 50 mijë euro

Presidenti i Genoas, Enrico Preziosi ka bërë të ditur se klubi i tij kishte mundësinë e transferimit të Lionel Messit para se ai të shkonte në Barcelonë, për vetëm 50 mijë euro.

Sport

13/03/2015 22:36

Presidenti i Genoas, Enrico Preziosi ka zbuluar se klubi i tij kishte mundësinë e transferimit të Lionel Messit para se ai të shkonte në Barcelonë, për vetëm 50 mijë euro.

“Aso kohe ai kishte një problem fizik që në fund u tejkalua”, deklaroi Preziosi për “Gazzetta Tv”.

“Investimi ishte i rëndësishëm, u desh të paguanim 50 mijë euro, si dhe të mendojmë për akomodimin e familjes së tij”, u shpreh kreu i klubit italian.

Kur e mendon se sa kushton Messi sot, Preziosi është me fat që e merr gjumi natën.