Të Infektuar: 106.022

Të Shëruar: 96.668

Të Vdekur: 2.198

Gati 1 mijë e 200 qytetarë u ndëshkuan për mosrespektim të Ligjit COVID-19

10:52 | 20 Tetor 2020

Ilustrim

Qytetarët e Kosovës vazhdojnë të mos e respektojnë Ligjin për luftimin dhe parandalimin e pandemisë COVID-19.

Pavarësisht se Ligji për luftimin dhe parandalimin e përhapjes së pandemisë COVID-19 është në fuqi që nga muaji gusht, qytetarët e Kosovës nuk po e respektojnë atë, shkruan lajmi.net.

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se vetëm gjatë se hënës në tërë vendin ka shqiptuar 1 mijë e 178 tiketa për qytetarët të cilët nuk e kanë respektuar këtë ligj. /Lajmi.net/