Gashi: Ligji për pagat shkon në Kuvend në shtator

22:22 | 12 Qershor 2018

Zëvendësministri i Financave, Fatmir Gashi, thotë se ligji për pagat do të shkojë në Kuvendin e Kosovës në muajin shtator.

Zëvendësministri i Financave, Fatmir Gashi, thotë se ligji për pagat do të shkojë në Kuvendin e Kosovës në muajin shtator.

“Kah shtatori sa i kam informatat unë, shpjegoi ai në T7

Ndërkohë, këshilltari i kryeministrit Halil Matoshi, ka sqaruar se vendimi i Gjykatës Kushtetuese që lejon rritjen e pagave të kryeministrit dhe ministrave të tij hynë menjëherë në fuqi.

‘Vendimi i Gjykatës Kushtetuese implementohet menjëherë’, tha Matoshi