Gara “Vrapimi i nëntorit” Skenderaj – Prekaz do të mbahet edhe këtë vit për Ditën e Flamurit

Gara e ” Vrapimit të nëntorit” do të mbahet edhe për këtë 28 nëntor në rastin e ditës se flamurit kombëtar. Sipas organizatores së këtij aktiviteti, Valdete Qollaku, regjistrimi është hapur për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të garojnë në këtë vrapim. “Të interesuarit mund të regjistrohen në platformën kosovapass, dhe është i hapur…

Sport

13/11/2023 15:12

Gara e ” Vrapimit të nëntorit” do të mbahet edhe për këtë 28 nëntor në rastin e ditës se flamurit kombëtar.

Sipas organizatores së këtij aktiviteti, Valdete Qollaku, regjistrimi është hapur për të gjithë të interesuarit që dëshirojnë të garojnë në këtë vrapim.

“Të interesuarit mund të regjistrohen në platformën kosovapass, dhe është i hapur deri më 24 nëntor” pohoi Qollaku.

Sipas saj vrapimi do të bëhët ne dy diciplina 28 km që simbolizon 28 nëntor dhe 11 km që simbolizon muajin nëntor”.

Takimi i vrapuesve do të fillojë në orën 08.00 të kompleksi i familjes Jashari nderkaq vrapimi fillon në 09.30″ shtoi ajo.

Ky aktivitet është bërë tradicionale, pasi që këtë vit po realizohet për të tretën herë.