Të Infektuar: 10419

Të Shëruar: 6058

Të Vdekur: 341

Gara bizare në të cilën marrin pjesë fëmijët

19:28 | 9 Gusht 2019

Këta fëmijë janë duke marr pjesë në një garë të pazakontë. Ata vishen në thes të patateve dhe duhet të tentojnë të ecin me to deri tek vija e mbarimit.

Kjo garë zë vend në Filipine dhe është  pjesë e traditës.

Fëmijët e vogël duken se e kanë të vështirë të ecin në këtë mënyrë dhe rrëzohen vazhdimisht, por ata janë të mbrojtur me helmeta të forta dhe ndihmohen nga të pranishmit dhe prindërit e tyre, transmeton lajmi.net.

Nëse mendoni se kjo çka shihni është e çuditshme, shikoni edhe garën tjetër të radhës.

Një shkollë e mesme organizon një garë ku studentët duhet të ecin me duar, ndërsa dikush tjetër ja mban këmbët dhe duhet të boshatisin një tas me miell vetëm me gojë.  /Lajmi.net/