Fshehtësitë e meshkujve dhe femrave tërheqëse

20:19 | 5 Qershor 2018

Ja disa mënyra se si të jeni sa më tërheqës

JINI TË MIRË

Nëse u ndihmoni të tjerëve për dikë është karakteristikë e të qenët tërheqës. Ekzistojnë fakte se meshkujt e hijshëm, që ju japin të holla personave në nevojë, për femrat janë më tërheqës.

PËRDORNI KOMPLIMENTE NË KRAHASIM ME METAFORËN

Këtë e kanë dëshmuar edhe kinezët në njërën nga studimet e tyre. Komplimentet si “sytë tu si një qiell” tnjë femër ndez më shumë se “ke sy të bukur”. Arsyeja është se metafora kërkon më shumë mund dhe mençuri.

VISHUNI NË TË KUQE

Ngjyra e kuqe do të thotë vetëbesim, e njëjtë është tërheqëse, si për meshkujt po ashtu edhe për femrat. Meshkujt që e veshin konsiderohen si dominues dhe të suksesshëm, e femrat më të dashura në kuptimin seksual.