Free Friday, zbritja më e madhe e vitit në ETC

15:51 | 24 Nentor 2021

Përzgjedhje e gjerë në shumë artikuj kryesor me çmime të mahnitshme

PREMTE, 26 NËNTOR nga ora 07:00 e mëngjesit

FREE FRIDAY zbritja më e madhe e vitit në ETC me ZBRITJE DERI 70 % dhe LIKUIDIME TOTALE në shumë artikuj.

Shfleto Fletushkën Online: https://bit.ly/3rdTee6

Edhe këtë vit kjo ngjarje do të jetë e pabesueshme duke ofruar çmimet më të mira për konsumatorët e ETC.

Stafi i ETC- së është përgatitur në maksimum duke u bazuar nga përvoja dhe duke praktikuar metoda të reja funksionale në mënyrë që blerja juaj të jetë më e lehtë, e sigurtë dhe zbavitëse.

Ofertat mund t’i përcjellni përmes faqes zyrtare www.etc-ks.com

Direkt në linkun e fletushkës Online: https://bit.ly/2ZxVGQQ

Në Faqen Zyrtare në Facebook : https://www.facebook.com/etcks/

Dhe në kanalin zyrtar në YouTube:  https://www.youtube.com/channel/UCBEyUJGDHCsumEbhN8LH8fw

Ju presim me zbritjen më të madhe të vitit në ETC