Fotografitë e këtyre valltarëve të ujit do t`iu kënaqin

Vallëzimi në ujë është një sport shumë i mirë dhe i pëlqyer. Ai gjithashtu njihet si balet i ujit dhe ka tërhequr me mijëra njerëz dhe fansa në gjithë botën për disa dekada.

Fun

01/02/2016 21:35

 

Këto fotografi të këtyre valltarëve do të iu zbukurojnë ditën. Ato janë të gjitha të bukura vetëm se janë kapur në disa momente interesante.

Shikoni që të 15 këto fotografitë dhe mundohuni të kuptoni se çka mund të shprehet përmes këtyre fotografie dhe cila ka qenë tematika e këtij vallëzimi për atë ditë.