Të Infektuar: 14119

Të Shëruar: 10546

Të Vdekur: 563

Fotografitë e bëra në kohë të përkryer

17:31 | 15 Nentor 2014

Përshtatja e përkryer e pasqyres me pamjen përpara dhe mbrapa

Shikoni disa prej fotografive të kapura në kohë të përkryer të cilat do të ju habisin. Këto fotografi janë realizuar pa e përdorur Photoshop-in fare.

Sipas ligjeve të ‘egra’ të internetit, fotografitë e bëra në kohë të përkryer realizohen kur 2 nga 3 kriteret e mëposhtme plotësohen: këndi i përsosur, koha e përkryer dhe vendi i përkryer.

Lajmi.net ka bërë një përzgjedhje të imazheve ‘në kohë të përkryer’ që ndoshta nuk i keni parë më herët.

Shikoni disa prej fotografive që i kanë plotësuar këto kritere – rezultati i tyre do ju lë gojëhapur.

Dhe padyshim që kjo është më e përkryera: