Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Fotografi të galaktikës të cilat morrën vendin e parë për nga fantazia që ato përcjellen

11:37 | 27 Nentor 2019

Fotografi magjepsëse, të yjeve natyrës dhe galaktikës.

Kur shikojmë lartë në qiell, na kujtojnë që gjithçka që ekziston në tokë është një ‘shkëmb’ i madh hapësinor e cila rrotullohet e rrotullohet deri në pafundësi.

Fatkeqësisht, shqetësimet e përditshme si puna, shtëpia, gjumi dhe rutina tjera ditore na mbajnë të zënë. Por, fatmirësisht shumë njerëz gjejnë kohë të vlerësojnë natyrën dhe janë të talentuar për të na kujtuar ekzistencën e kozmosit tonë, transmeton lajmi.net.

Më poshtë gjeni disa nga këto fotografi.