Fotografi që do t’ju bëjnë t’i fërkoni sytë

Për t’u bërë mjeshtër i iluzionit, nuk ju duhet ta njihni magjinë. Mjafton të keni një aparat fotografik dhe të shkrepni foto në vendin dhe kohën e duhur.

Fun

07/04/2018 13:23

Ne i bëmë bashkë imazhet mashtruese që do t’ju detyrojnë t’i shihni dy herë ose madje edhe tre herë për shkak se nuk është mjaft e qartë se çfarë ndodh në to.