Foto qesharake – vizitorët  gjejnë ngjashmëritë e tyre me pikturat e muzeut 

11:22 | 19 Korrik 2019

Screenshot_9

Këta persona kishin shkuar në muze për të kaluar ditën.

Por nuk e kishin menduar se dita e tyre do të bëhej më interesante kur do shkonin aty. Fotot më poshtë tregojnë se si këta persona kanë gjetur se sa shumë përngjajnë më pikturat e vendosura aty.

Këto foto sa janë qesharake në të njëjtën kohë edhe të “frikshme” duke pasur parasysh se këto piktura janë të shekujve të kaluar dhe  ngjashmëria është marramendëse, transmenton lajmi.net.