Foto që tregojnë se pse nuk duhet t’i besojmë gjithçka që shohim në rrjete sociale

14:21 | 10 Korrik 2019

Në mënyrë që të marrim më shumë ndjekës (followres), në gjithmonë mundohemi të dukemi sa më mirë në rrjete sociale.

Në fakt 68% e të rriturve përdorin aplikacione për editimin e fotove.

Dhe ndonjëherë këto modifikime të fotografive mund të shkojnë përtej imagjinatës tonë, raporton “Bright Side”, transmenton lajmi.net.

Madje, edhe qielli pati nevojë për pak mbështetje

Kur nuk janë mundësit për të shkuar në një liqen të vërtet

Krejt çka keni nevojë është një fotograf i talentuar

Sekretet e fotoshopit

Mënyra më e lehtë për të mbajtur një bebe

Kur e kupton se me të vërtet është bukur në anën tjetër

Kur jeni në një diet, por ushqimi në orën 3 të mëngjesin nuk konsiderohet

Madje, edhe fotot më të mira mund të nxirren në vendet më të papritura

Ndonjëherë prespektiva ka shumë rëndësi

Nëse keni nevojë për një prapavijë te mirë, ajo çka ju duhet është një TV. /Lajmi.net/