Foto e liderëve botëror e samitit G7 bëhet hit në internet (Foto)

20:10 | 11 Qershor 2018

Një fotografi e kancelares gjermane së bashku me Donald Trump në samitin e G7 jep shumë meme.

Presidenti amerikan Donald Trump bëhet hit në internet nga një foto gjatë takimit të liderëve botëror të G7 në Kanada.

Mosmarrëveshjet me udhëheqësit politikë të vendeve të tjera ishin të qarta në foton që u shpërnda midis të tjerave nëpërmjet llogarisë zyrtare të Instagram të kancelares gjermane Angela Merkel, transmeton lajmi.net.

Fotografia është ndarë dhe komentuar mijëra herë në rrjete të ndryshme sociale. /Lajmi.net/