Forumi për grate paqen dhe sigurinë: Osmani sot pret homologët nga Sllovenia e Shqipëria

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, do të presë sot në takim presidenten e Sllovenisë, Nataša Pirc Musar, dhe presidentin e Shqipërisë, Bajram Begaj. Ata do të marrin pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë. Osmani homologen sllovene do ta presë në Presidencë në orën 15:00, ndërsa Begajn në 16:00.  

Lajme

15/04/2024 08:06

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani, do të presë sot në takim presidenten e Sllovenisë, Nataša Pirc Musar, dhe presidentin e Shqipërisë, Bajram Begaj.

Ata do të marrin pjesë në Forumin Ndërkombëtar për Gratë, Paqen dhe Sigurinë.

Osmani homologen sllovene do ta presë në Presidencë në orën 15:00, ndërsa Begajn në 16:00.