Të Infektuar: 9274

Të Shëruar: 5190

Të Vdekur: 296

Filmat komedi me aktorët më të njohur që nuk duhet t’i humbisni

8:57 | 7 Gusht 2019

Të gjithë herë pas herë ndjehemi pa disponim dhe kemi nevojë për diçka që të na rikthej disponimin.

Filmat janë  mënyra më e mirë për të ngritur disponimin, por ndonjëherë është e vështirë të zgjedhni një – na ka ndodhur të gjithëve sa që edhe heqim dorë.

Prandaj, këtu gjeni një listë me filmat më të mirë komedi, si dhe me aktorët më të dashur për ju, transmeton lajmi.net.

Macgurber (2010)

Sister (2015)

Borat (2007)

Men in Black (1997)

The trueman show (1997)

Back to the Future 1985

Meet the Parents (2000)

Bad Santa (2003)

Pitch Perfect (2012)

Coming to America (1988)

 Jumanji: Welcome to the Jungle (2017)

Baywatch (2017)  /Lajmi.net/