Fillon lëshimi i vulës apostile në regjionin e Pejës

Ministria e Punëve të Brendshme, respektivisht Agjencia e Regjistrimit Civil, filloi nga sot lëshimin e vulës apostile dhe verifikuese edhe në regjionin e Komunës së Pejës.

Lajme

26/10/2020 15:36

Në këtë ceremoni mori pjesë ministri i Ministrisë së Punëve të Brendshme, Agim Veliu.

Veliu u njoftua për së afërmi për mbarëvajtjen e punëve në këtë komunë, dhe sfidat që janë duke i kaluar stafi punonjës i kësaj qendre.

Ai gjithashtu u shpreh i kënaqur për lehtësimin e procedurave që tashmë do të ju ofrohen qytetarëve për pajisjen e vulës apostile dhe verifikuese, duke i kryer këto shërbime në regjionin e Pejës.

Ministri Veliu theksoi po ashtu se do të fillojë lëshimin e vulës apostile dhe verifikuese edhe në regjionet e tjera. /Lajmi.net/