Femrat më seksi të vitit 2015, sipas GQ (FOTO)

Viti 2015 ka nxjerrë në pah shumë femra të reja dhe shumë të bukura, ndërsa më poshtë keni listën e femrave më seksi të këtij viti, të cilat i ka zgjedhur GQ.