Fëmijët na mbushin jetën me dashuri, këto fotografi e dëshmojnë

Fëmijët na mbushin me jetë vetëm kur i shohim, e lëre më kur i përqafojmë dhe i mbajmë në duar.

Fun

02/03/2017 20:59

Këtu kemi sjellë disa fotografi të foshnjeve të vogla, të cilat do të ju mbushin me jetë./Lajmi.net/ 

16864938_10155411474493676_160241404412611354_n 16938558_10155411475073676_6857273333830119497_n 16939238_10155411474873676_5529283502256598088_n 16998845_10155411474483676_3301156407345591316_n 16998936_10155411475063676_5220738484034446955_n 16999045_10155411474928676_5854414954585155356_n 16999162_10155411474678676_4985248274355582888_n 17022369_10155411474708676_4289989370023670102_n 17022443_10155411474913676_2660079325319223323_n 17098371_10155411474658676_1718635054595071900_n 17098715_10155411474478676_8587426601765867363_n