Të Infektuar: 3703

Të Shëruar: 1946

Të Vdekur: 79

Fëmijët janë qesharak dhe të lezetshëm: Këto video e vërtetojnë këtë gjë

19:45 | 21 Nentor 2019

Është e vështirë të i bësh fëmijët të ndjekin një vallëzim të njëjtë pa marr parasysh se sa shumë keni ushtruar. Këto dy video pikërisht e tregojnë këtë.

Të gjithë i adhurojmë fëmijët dhe sjelljet e tyre që shpesh herë na bëjnë me të qeshura të pafundme, e që shpesh herë ndikojnë pozitivisht tek ne sidomos kur jemi në një disponim më të keq.

Këtë e vërtetojnë edhe këto dy video, nëse keni kaluar një ditë jo të këndshme ne  jemi të sigurt që performancat e këtyre fëmijëve duke kërcyer do ju bëjnë me të qeshura të pafundshme, transmeton lajmi.net.

Këta fëmijë kanë qene të ushtruar me muaj të tërë që të dalin në performanca të kërcimit, por me sa duket jo të gjithëve ju pëlqejnë të i ndjekin rregullat, sepse tek e fundit janë fëmijë dhe dëshirojnë të e shfaqin kreativitetin e tyre, e duke na lënë ne me lot nga të qeshurat. /Lajmi.net/