Fëmijët ishin duke luajtur me litar jashtë, kur ky qen u afrua dhe bëri këtë (Video)

Fëmijët ishin duke luajtur jashtë lojën e kërcimit në litar, kur një qen u afrua dhe iu bashkua lojës së tyre.

Fun

14/10/2015 14:23

Këta fëmijë brazilian ishin duke luajtur në lagjen e tyre kur njëri nga qentë lokal iu bashkua lojës për ta bërë edhe më argëtuese ngjarjen.

Duke e mbajtur litarin me dhëmbë, qeni mund të shihet në video teksa e tundë atë për fëmijën që është brenda në lojë duke kërcyer në litar, transmeton lajmi.net.

Është diçka që duhet ta shihni për ta besuar!

YouTube player