Fëmija 2-vjeçar mbetet i bllokuar në dritaren e katit të tretë

11:51 | 12 Tetor 2018

Ku është Spider-man kur keni nevojë për të?

Një dyvjeçar i djallëzuar u përpoq të dilte nga një dritare në katin e tretë në Zhuhai, Kinë, dhe u mbërthye nga koka e tij nëpër rrethojat e sigurisë, transmeton lajmi.net.

Pastaj aty u paraqit një hero, i cili arriti ta lirojë atë nga ngecja. Burri u ngjit nga poshtë me ndihmë e dritareve tjera për të shkuar deri te djali.

Ai  mbajti djalin pë 20 minuta, deri sa arritën zjarrfikësit. /Lajmi.net/