FC Prishtina Futsal organizon turneun memorial “Fadil Vokrri”

FC Prishtina Futsal do të organizojë turneun memorial kushtuar legjendës së futbollit tonë, Fadil Vokrrit. Klubi prishtinas përmes një njoftimi, ka konfirmuar mbajtjën e këtij turneu që pritet të mbledh ekipe të shumta kosovare. “Nga data 23 dhjetor FC Prishtina Futsal organizon turneun memorial “Fadil Vokrri” i cili do të zhvillohet në Pallatin e Rinisë…

Sport

04/12/2023 14:47

FC Prishtina Futsal do të organizojë turneun memorial kushtuar legjendës së futbollit tonë, Fadil Vokrrit.

Klubi prishtinas përmes një njoftimi, ka konfirmuar mbajtjën e këtij turneu që pritet të mbledh ekipe të shumta kosovare.

“Nga data 23 dhjetor FC Prishtina Futsal organizon turneun memorial “Fadil Vokrri” i cili do të zhvillohet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë. Edicioni i pestë është planifikuar që të ketë në program kategori të ndryshme, duke qenë gjithëpërfshirës për të gjitha grupmoshat”, thuhet në njoftimin e FC Prishtina Futsal.

Në këtë turne, sipas këtij njoftimi, do të marrin pjesë: Shkollat e Futbollit të licencuara nga FFK me kategoritë, U13, U15 dhe U17, gjithashtu këtë vit në formë gare do të jenë të pranishme Liga e Veteranëve e licencuar nga FFK si dhe në natën finale mediat kosovare e skuadrat me Syndron Down.

Ndeshjet do të drejtohen nga tre gjyqtarët e FFK-së që kanë stemën e FIFA-së.