Të Infektuar: 40.117

Të Shëruar: 25.586

Të Vdekur: 1.026

Esila Morina ka nevojë për ndihmën tuaj, po përballet me një sëmundje të rëndë

11:27 | 29 Tetor 2020

Esila Morina e lindur më datë 25.05.2020, nga Komuna e Kamenicës, me vendbanim në fshatin Hodonoc të Kamenicës ka nevojë për ndihmën tuaj.

Esila është diagnostifikuar me Tumor Gjigant në Zemër dhe ka nevojë për trajtim jashtë vendit.