Është djalë

Fituesja e çmimit Oskar lindi djalë të shtunën në mbrëmje në spitalin e Los Angelos. Ky është fëmija i dytë i aktores, por i pari i çiftit.  Aktorja ka edhe një vajzë 6 vjeçare me martesën e saj të parë. Disa burime thoshin se Halle Berry ishte e frikësuar në lidhje me shtatzëninë e saj,…

ShowBiz

07/10/2013 10:22

Fituesja e çmimit Oskar lindi djalë të shtunën në mbrëmje në spitalin e Los Angelos.

Ky është fëmija i dytë i aktores, por i pari i çiftit.  Aktorja ka edhe një vajzë 6 vjeçare me martesën e saj të parë.

Disa burime thoshin se Halle Berry ishte e frikësuar në lidhje me shtatzëninë e saj, sepse mendonte që mund t’i shkaktonte probleme në lidhje me moshën.

Berry dhe Martinez janë martuar në Francë në muajin qershor të këtij viti. Aktorja më herët  ishte e martuar me bejzbollistin David Justice në vitin 1990 dhe me këngëtarin e njohur Eric Benet në fillim të vitit 2000