Erdogan pas shpalljes së fitores: Lus Allahun që këto zgjedhje të jenë në dobi të vendit

Presidenti i Republikës së Turqisë, Recep Tayyip Erdoğan, duke iu referuar zgjedhjeve të sotme parlamentare dhe presidenciale të mbajtura në këtë vend, tha se: "Lus Allahun që zgjedhjet e 24 qershorit të jenë në dobi për vendin dhe popullit tonë", raporton Anadolu Agency (AA).

Bota

24/06/2018 21:56

“Rezultatet jozyrtare të zgjedhjeve u bënë të ditura, populli im më besoi detyrën e presidentit”, theksoi presidenti Erdoğan.

Më tej, duke iu referuar zgjedhjeve parlamentare, Erdoğan tha se, “Qytetarët i dhanë përgjegjësi të madhe Aleancës Popullore dhe AK Partisë duke ua besuar shumicën në kuvend”.